Hrana kot zaščitni dejavnik tudi pri pljučnem raku 

Hrana kot zaščitni dejavnik tudi pri pljučnem raku 
Hrana kot zaščitni dejavnik tudi pri pljučnem raku 
  27.02.2020  |  22:00
Čas branja: 1 min
Obsežna analiza, objavljena v JAMA Oncology, je pokazala, da lahko s prehranskim uravnavanjem črevesnega mikrobioma zmanjšamo tveganje pljučnega raka.

Z uporabniškim imenom lahko ta članek preberete BREZPLAČNO. Odprite si brezplačno uporabniško ime ali pa se prijavite z obstoječim.

Novice
Novice DRUGA FARMA DEBATA: Prihodnost financiranja zdravil iz javnih sredstev

Slovenijo v tujini velikokrat pohvalijo, da financira in ima na voljo vsa klinično pomembna zdravila, ki so standard tudi v zahodni...

COVID-19
COVID-19 (intervju) Verjamem v psihološko odpornost človeka, ki je naravno prilagodljiv; ne vemo pa, koliko ljudi s prilagoditveno motnjo bomo dobili v ambulante

Človeštvo je evolucijsko pripravljeno na epidemije, potrese, opustošenja, skrajne preizkušnje, ki so jih naši predniki doživljali...

Novice
Novice (komentar) Cene onkoloških zdravil ne odsevajo klinične dobrobiti, pod drobnogledom 65 zdravil

Raziskovalni skupini univerze v Zürichu in harvardske univerze sta izpeljali raziskavo o korelaciji med klinično dobrobitjo in ceno...